ще е готова за местните избори, каза на брифинг в

...
 ще е готова за местните избори, каза на брифинг в
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП ще е готова за местните избори, ще търсим съюз с демократичните общности


" "  ще е подготвена за локалните избори, сподели на брифинг в Пловдив съпредседателят на партията след изключително общо заседание на членовете ѝ. По думите му растежът на партията се усилва с огромна скорост. 

Вече са определени регионални и общински координатори съвсем в цялата страна, уточни на собствен ред другият съпредседател на Политическа партия и добави, че партията стартира подготовка за локалния избор.

На въпрос на публицисти парламентарните или локалните избори са по-важни, Василев отговори - локалните. По думите му на национално равнище диалозите им с " Демократична България " са, че ще взаимодействат при излъчването на претенденти в локалните избори. Процесът ще е в съгласуваност с тях, локални обединения, които не са забъркани в корупционни практики, като огромна част от претендентите ще бъдат номинирани от общинските и регионални организации, изясни Василев. 

За всички обитаеми места ще се опитаме да сплотяваме демократичните общности и бихме се радвали да имаме по един мощен претендент от всеки град, разяснява Петков. Според него най-важно ще е кандидат-кметовете да са способни, можещи и уважавани. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР